מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עליות פתאומיות בלחץ הדם.סופיה10/11/2011
שלום,
אני בת 55,לא מעשנת,סובלת מלחץ דם גבוהה מזה שנים, נוטלת תרופות באופן קבוע :
1. לפרסול 200 מ"ג 2. דאותאזיד 12.5 מ"ג 3. נורבקס 10 מ"ג 4.אוקסר 100 מ"ג .
במהלך חצי שנה האחרונה סובלת מעלייות חדות ופתאומיות בלחץ הדם.במיוחד בשעות הלילה,אשר מלווים בכאבים באזור החזה . במהלך חצי השנה האחרונה התאשפזתי בביה"ח כאשר לחץ הדם הגיע למספרים גבוהים של 210/100 .אני מבקרת את רופאת המשפחה שלי בתדירות גבוהה,הופנתי למס' בדיקות כגון 1.אקו-לב 2.מיפוי לב 3.מיפוי כליות 4.דופלר כליות. ממצאים של הבדיקות נמצאו תקינים.
חשוב להוסיף כי אני סובלת מגלי חום לאחר הפסק הווסת לפני כחצי שנה.
בביקורי האחרון אצל רופאת המשפחה דיבר על האפשרות לעלייה בלחץ הדם עקב גלי החום והצורך בלקיחת הורמונים (למרות הסיכונים הטמונים בכך)
מאחר ולא מצאו שום דבר יוצא דופן בבדיקות אני מרגישה שאני נמצאת במצב ללא פתרון,
תדירות העליות הפתאומיות בלחץ הדם רק עולה,הגרוע מכול שלא יכולים למצוא את מקור הבעיה שלי.
אשמח מאוד אם אוכל לשמוע את חוות דעתכם בקשר לבעיה שלי ואולי לעזרה במציאת פתרון.
תודה מראש, לודמילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליות פתאומיות בלחץ הדם. - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי10/11/2011מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)