טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 70, סובלת מלחץ דם שותה כדורים גם ללחץ דם חוץ מזה הכל בסדר. כל לילה כבר במשך שנה אני מתעוררת על הרעש של הצפצופים של כמו מכונה בראש. וקמה ושותה כדור ללחץ דם נורמטן 50, ואז החום בראש נרגע. החום בראש זה איפה שעושים שביל. כל זה כואב מאוד מאוד זה כמו אש בראש. אני מאוד פוחדת מהחום ולא המצפצופים זה נראה לי מאוד מסוכן , עשיתי צילום בראש ואמרו לי שהכל בסדר. אני מבקשת את עזרתכם כי הרופא אומר לי שהוא לא יודע מה זה ואני מאוד פוחדת שאולי לא יהיא לי אירוע מוחי,. אני רוצה לדעת ממה זה , וממה זה ומה יכול לקרות לי, אשמח מאוד על תשובתכם, תודה ויום טוב שולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר