טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יתר לחץ דם הינה מחלה שכיחה. לרוב אין לסיבה אחרת. עליך להבדק ע"י רופא על מנת לגלות, לעקוב ולטפל בכל גורם הפיך המלווה את המחלה. במיעוט מקרים יש גורם אחר - מחלה אחרת שמעלה את לחץ הדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אני אדם מן השורה איניני רופא או מיסטיקאן אדם פשוט שיכול לעזור לכל פונה ולכל בעיה בעזרת כף ידי הימנית.אינני בא לשכנע איש אך התוצאות גרמו לי לפנות לכל פורום ולעזור לכם .נסו קבלו פירגונים שאני בעצמי מתקשה להבינם אך זאת עובדה ואינני בא לבזות איש חלילה בברכה מוטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר