טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי לחץ דם גבוה כרגע עומד 210 על 130 דופק 110 אני מוזמנת לאיפוז לבירור בשאלה של פאוכרואציטומה רציתי לשאול מה זה אומר האבחנה הזו ומה יכול להיות הסיבה ללחץ הדם הגבוה יש לי כאבי ראש חזקים ששום דבר לא עוזר לי מבקשת תשובה דחוף תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לחץ דם גבוה כזה שחוזר על עצמו דורש בירור לסיבתו האפשרית. כ-95% ממקרי לחץ דם גבוה הינם מסיבה "סתמית", כלומר ללא סיבה נראית לעין, והטיפול מיועד לאיזונו בלבד. בחלק קטן מהמקרים ישנה סיבה שיש לאבחן אותה ולטפל בה ספציפית, דוגמת מחלת כליות או גידול המפריש קטכולאמינים דוגמת נוראדרנלין, הגורם לעליות לחצי דם ניכרות. גידול כזה נקרא - פיאוכרומוציטומה. הסיכוי להמצאותו הוא קלוש אך ראוי לבררו במקרה שלך. בברכת רפואה שלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר