מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ דם עם הקשר הורמונלי?הדס04/12/2011
שלום
אני בת 31. BMI32. שנה אחרי לידה שניה.
בהריונות לחץ הדם היה תקין עד לחודשים מתקדמים אז הוא החל לעלות.
מאז הלידה יש לי כאבי ראש סביב תקופת המחזור. (כמה ימים לפני, ככה אני יודעת שהולך להגיע המחזור)
באחד מן הימים מדדתי לחץ דם וגיליתי להפתעתי 140 על 90. מאז אני מודדת מידי פעם והלחץ דם נע גם ל 130 על 85 אבל זה פחות או יותר המספרים.
שאלותיי:
א. אני מודדת במד ידני פשוט מהסופר פארם. האם יש סוגים טובים יותר שמשנים את התוצאה?
ב. האם יש קשר הורמונלי? איך בודקים את זה?
ג. האם ירידה במשקל תעזור או שחובה לפנות לרופא במקרה זה?
ד. האם כאבי הראש קשורים או שיכול להיות שיש לי סוכרת לדוגמא? מתחילה לפתח חששות לעבר מחלות נוספות ...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם עם הקשר הורמונלי? - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי05/12/2011עדיין לחצי הדם גבוליים אך בגדר הנורמה. לא בטוח שכאב הראש קשטור ללחץ הדם. עם ירידה במקשל בהחלט יש להניח שלחץ הדם ירד. לא רואה קשר הורמונלי, אלה אם את לוקחת גלולות, שעלולות להעלות את לחץ הדם.
לגבי המכשיר עליך להשוות אותו עם מכשיר אחר, אפילו בקו"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)