מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרת איזון לחץ דם והופעת סכרתחני31/01/2008
שלום וברכה פרופסור קליינמן
אני בת 53 קיבלתי מתנה יפה ממשפחתי יתר לחץ דם ולאחרונה הופיעה סכרת. יתר הלחץ דם שלי הוא בדיד הערכים בגיעים ל170/70 או 80 . הייתי מאוזנת על ידי tritace בלבד ורק 2.5-5 מליגרם. הערכים היו 135/70 ובבוקר היו .120/70לאחרונה לאחר מצב סטרס בו עזבתי את מקום עבודתי עקב אילוצים הערכים החלו לעלות הגדילו את הטריטס ל10 מילגרם ולפעמים גם תוספת נורמיטן 25 מיליגרם. הנורמיטן אומנם מוריד לחץ דם אך עושה לי רע .אני מתקשה ללכת הדופק שלי יורד עד 45 וקר לי מאוד ברגליים ובידיים ועושה לי טעם רע בפה. הבעיה היא גם טריטס 10 מילגרם הערכים יורדים ולאחר כשלוש ארבע שעות שוב עולים ובעיקר בערב. לפעמים בלילה אני מתעוררת מכאבי ראש כאשר אני מודדת שוב עולה 145/70. שאלתי היא האם יש טיפול ספציפי ללחץ דם בדיד. לגבי הסכרת אני מצליחה לאזן אותה על ידי דיאטה הערכים תקינים. ברצוני לציין שאני הורדתי במשקל כ7 קילוגרם עדין יש כ7 קילוגרם נוספים ומאמינה שאצליח להשילם בהקדם. איני שותה קפה ואיני שותה אלכוהול נמנעת ממאכלי בשר אדום בדיקות הדם שלי תקינים אין לי שומנים בדם. עושה פעילות גופנית כמעט יום ביומו. קיימת היפוטאירודיזם מזה כ18 שנה מטופלת באלטרוקסין 100.אודה לך פרופסור אם תוכן לכוון אותי לאיזה תרופה אני צריכה לקחת כמובן באישור רופא. בברכה חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחני
פרופ` אליעזר קליינמן31/01/2008לפי תאורך המפורט נראה כי נורמיטן אינו מתאים לך כלל, כפי שקורה לעיתים קרובות. יתכן שחלק ניכר מלחץ הדם הגבוה שלך נובע ממתח ולפיכך ראוי להעריך זאת באופן יסודי בעזרת בדיקות ביופידבק, ביואימפדנס ועוד. אשמח אם תצרי עמי קשר כדי להדריך אותך בנידון.
בברכה. טל. 03-5710411* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
חני01/02/2008אני מודה לך מאוד זאת הייתה הערכתי מהתחלה והרופאים לא הסכימו איתי. אצור קשר בהקדם שבת שלום חני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)