מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גובה היפרטנסיביתרונן11/12/2011
גילי 45 ולחץ הדם הסיסטולי שלי במנוחה נע בין 135-140 והדיסטולי נע בין 70-75
לאחרונה עשיתי בדיקת מאמץ שהופסקה לאחר הגעה לדופק מטרה כתוצאה מל"ד של 240/8 .הופניתי להולטר לחץ דם.
ברצוני לציין שאני מבצע פעילות גופנית מסוג ריצה ארבע פעמים בשבוע ומגיע לדופק 160 וכמו כן שוחה 3-4 ק"מ בשבוע .עד עכשיו לא הבנתי אם אני יכול להמשיך בפעילות והאם התגובה ההיפרטנסיבית היא לכל החיים או זה הפיך. עד כמה סיכנתי את עצמי עד היום? האם יכול להיות מצב שלא אוכל לבצע פעילות גופנית מאומצת או בכלל והאם כדורים להורדת לחץ דם קשורים למניעת התגובה הנ"ל.
ובכלל,האם יש מגבלות בפעילות גופנית כאשר לוקחים תרופות למניעת לחץ דם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר לקבל תגובה?
רונן13/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגובה היפרטנסיבית - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי13/12/2011אין כל מניעה מלבצע פעילות גופנית אירובית כמו שאתה עושה.
ההמלצה גם תקפה לאנשים המטופלים בתרופות נגד יתר לחץ דם.
לגבי עליית לחץ הדם, לא ברור אם התגובה הינה עקבית או לא, לכן בדיקת ההולטר חשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)