מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קפיצות של לחץ דםדינה26/12/2011
לד''ר,שלום רב!
אבי בן 82 סובל מלחץ דם גבוה המון שנים.עבר התקף לב ואירוע מוחי לפני הרבה שנים .מאז מטופל ע''י טיפול תרופתי שאיזן את הלחץ דם בצורה טובה.לאחרונה התחילו לו קפיצות של לחץ דם:מ-174/80 בבוקר,אחרי קבלת התרופות לחץ הדם יורד בצורה דרסטית עד ל-100/60 ואפילו פעם אחת זה ירד ל-78/38!!! כמובן ברגע הזה מרגיש גרוע מאוד.ואז אני פוחדת לתת לו כדורים להורדת לחץ דם ולקראת הערב הלחץ שוב עולה לערכים גבוהים.
בבוקר הוא מקבל קדקס 2 מ''ג,לוסרטן 50 מ''ג,אנלפריל 20 מ''ג,וזודיפ 10 מ''ג,מונוקורד ונורמיטן 50 מ''ג.
בצהריים אני מוסיפה עוד כדור של קדקס של 1 מ''ג.
בערב הוא לוקח שוב נורמיטן ואנלפריל.
כעיקרון הוא צריך לקבל גם פוסיד פעמיים ביום,אבל אני כבר פוחדת להוסיף לו,כי בלי זה הלחץ יורד להערכים כה נמוכים.
אני אודה לך,אם תמליץ מה לעשות בעניין.
אבי כבר מיואש וטוען שלחץ דם תמיד יורד לפני מוות האדם...
בברכה,
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפיצות של לחץ דם - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי26/12/2011כדאי שיבדק ע"י מומחה בלחץ דם. קשה להמליץ על שינוי ספציפי בלי לבדוק אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)