מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יתר לחץ דם לבן 23אלכס28/12/2011
בן 23
ממוצע הולטר לחץ דם: 141/85
בדיקות שכבר עשיתי:
אקג
בדיקות דם
צילום חזה
אולטרסאונד כליות
מיפוי דינמי וסטטי כליות
מיפוי כליות עם התערבות תרופתית
כולם יצאו תקינים.
הרופא שלח אותי לעוד בדיקה (אחרונה כנראה) של בדיקת שתן של 24 שעות (משהו כזה),
בנתיים הוא רשם לי CARDILOC 2.5 MG
כל בוקר
1. מה דעתך על התרופה הנ"ל והאם היא מתאימה לי? האם יש לה תופעות לוואי?
2. חשבתי לנסות לשנות אורך חיים לפני תחילת טיפול תרופתי (יותר פעילות גופנית, מדיטציה, לאכול יותר בריא (יותר סידן מגנזיום וכ"ו)). למרות שכרגע אין לי שום בעיית משקל. מה דעתך?
3. הרופא אמר שאין כל הגבלה שאני אתאמן בחדר כושר. מה דעתך בנושא? כי הבנתי שמשקולות לא מומלץ לבעלי יתר לחץ דם..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
אלכס28/12/2011שכחתי לציין שלעיתים (די רחוקות) בבוקר שאני קם אני מרגיש שהדופק שלי מהיר במיוחד שאני קם ביקציה לא טיבעית (שעון מעורר וכ"ו..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתר לחץ דם לבן 23 - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי29/12/2011יש לך יתר לחץ דם ומומלץ להוריד אותו לערכים תקינים.
המדידות שלך מרשות להתחיל עם תרופה אחת וקרדילוק הינה אופציה טובה.
יכול לגרום לחולשה והפרעות באונות, אבל בגילך מאוד לא סביר. התרופה אמורה להאיט את הדופק.
הגבלת מלח, פעילות גופנית סדירה וירידה במשקל אם יש עודף יכולים להוסיף ולהוריד עוד את ערכי לחץ הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה דעתך לנסות קודם בשינוי
אלכס29/12/2011אורך חיים לפני תחילת טיפול תרופתי?
או שזה מסוכן מידי לחיות עם הלחץ הדם הנוכחי?
ולא התייחסת לשאלה עם החדר כושר ומשקולות..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה דעתך לנסות קודם בשינוי - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי30/12/2011אפשר לנסות עם הסטרטגיה, אך אתה צריך לדון על הטיפול הספציפי עם הרופא שלך.
אין בעיה בפעילות אירובית. בעת הרמת משקלות אינסיבית יש פעילות אנאירובית אשר עלולה להעלות את לחץ הדם בצורה משמעותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)