מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופות ללחץ הדםאורלי03/01/2012
שלום,
אמי סובלת מלחץ דם גבוה. מסתבר שיש המון תרופות ליתר לחץ דם ונראה לי שניסתה את רובן. הבעיה היא שיש לה תופעות מכל תרופה.
1. ניאבלוק 100 - את התרופה לוקחת כבר הרבה שנים. והתרופות הנילוות האחרות שניסתה הן:
. דיובאן 160 - דווקא מעלה את לחץ הדם ,בערב תמיד יש לה לחץ דם גבוה ובבוקר היא קמה עם 155/80 זאת אחרי התרופה. בנוסף גורם לה שלכיחות וכאבי גב.
ואז נתנו לה וזודיפ 10 מג' - כאן קיבלה דפיקות לב חזקות כאבים בחזה
אז נתנו לה וזודיפ קומבו 10 מג'- גם פה דפיקות לב חזקות ומהירות ושיעול חזק. פשוט נחנקת. וגרון ייבש.
אז נתנו לוטן פלוס 50 מג' - גם בבוקר ובערב בעקבות התרופה הלחץ דם מגיע עד 170.
כשיש לה 150- היא מרגישה נורא וכשמגיע ל170 אנני יכולה לתאר איך היא נראית.
היום היא מקבלת אנלדקס 20 מג' אבל משתעלת נורא גרון יבש מרגישה איתו רע אך בינתיים חייבת לקחת משהו לכן עצרה על אנדלקס.
מה עושים? מה הולך טוב עם ניאובלוק? האם הקפיצה הזו מתרופה לתרופה לא גורמת לנזקים?
הרופאה שלה מחליפה לה שוב ושוב. וזאת בגלל שלא מרגישה טוב עם התרופות איזו תרופה נחשבת לטובה? יש מומחים בארץ שניתן ללכת ליעוץ? אני אפילו לא יודעת למי לפנות פרט לרופאת משפחה. אני חוששת לאמי בבקשה עיזרו לי. עיזרו לאמי
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שאמי בת 62
אורלי04/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות ללחץ הדם - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי05/01/2012כדאי לה להבדק ע"י מומחה ליתר לחץ דם שייקח בחשבון את תופעות הלוואי, תלונותיה ויוכל לעקבו אחריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)