יתר לחץ דם בגיל צעיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יתר לחץ דם בגיל צעיר
    טלי
    10/01/2012

שלום,
    אני בת 21 ולאחרונה אובחנתי כסובלת מיל"ד.
    אושפזתי לצורך בירור עברתי סדרת בדיקות, ביניהן בדיקות דם מקיפות(הורמונים, גזים בדם, תפקודי כליות ותפקוד בלוטת התריס), אולטרסאונד כליות, ורנטגן ריאות.

כל הבדיקות תקינות, הסיבה ללחץ הדם הגבוה לא נמצאה, ושוחררתי ללא טיפול תרופתי.

האם היית ממליץ על בדיקות נוספות שעלי לעשות על מנת לאתר את הסיבה?
    האם היית ממליץ במקרה שלי טיפול ע"י נורמלדם?

יש לציין, שלחץ הדם פוקד אותי בפתאומיות כל כמה ימים, ומתבטא בסחרחורות, צמרמורות, רעד בגוף (לעתים אף עיוותים בידיים וברגליים) ותחושת עילפון. הערכים נעים סביב 170/110
    במקרים קיצוניים הייתי נוטלת 10 מ"ג נורמיטן על מנת לאזן את לחץ הדם (אמא סובלת מיל"ד מגיל 40).

אודה להתייחסותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יתר לחץ דם בגיל צעיר

הוספת תגובה

• יתר לחץ דם בגיל צעיר - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    10/01/2012

קשה להמליץ על טיפול ספציפי בדרך הזו.
    אם נשללו כל סיבות לחץ הדם משני, ואמך היפרטנסיבית, אז נשארת האבחנה של יתר לחץ דם ראשוני.
    אגב לא סיפרת אם עשו לך אקו לב ואיך את מגיבה למינון קטן של נורמיטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

טלי
    11/01/2012

לא ביצעתי אקו לב- כדאי?

נטלתי נורמיטן מס' פעמים בודדות- אחרי חצי שעה לחץ הדם ירד

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    11/01/2012

אקו לב יכול לתת הרבה מידע, כולל אבחנה של צניחה של המסתם הדו צניפי אשר יכול לתת את כל התסמינים שאת מתארת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו