מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ דם גבוהשלומי14/02/2012
היי,
אני בן 27 ללא מחלות רקע מתאמן מזה כ6 שנים בחדר כושר ,הלכתי לרופאה לא מזמן היא ביקשה שאעשה בדיקת לחץ דם סתם בדיקה שגרתית הוא היה מאוד גבוה 140 או מ50 על 90 אם אני זוכר נכון היא בדקה פעמיים גם בבוקר למחרת והוא היה בערך אותו דבר , היא שלחה אותי ישירות להולטר לחץ דם ,אני חושב שהיא נלחצה יותר מדיי,אני סטודנט ונמצא בבחינות סוף סמסטר .
בבדיקת ההולטר לחץ דם הערכים ביום יצאו 135 על 85 ובלילה 120 על 70 .
רציתי לדעת האם זה תקין ?והאם לחץ הדם היה גבוה באותן פעמיים שהיא בדקה רק בגלל לחץ נפשי כמו שאני חושב .
תודה והמשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון לגבי הלחץ דם הגבוה
שלומי14/02/2012תוצאות סיכום הולטר לחץ דם :
ביום :38 אחוז 135 ,ועשרה אחוז 85
בלילה : 78 אחוז 120 ו22 אחוז 79 .
זה לפי הבנתי
אני בן 27 ,שוקל 94 קילו גובה 186 מתאמן מזה 6 שנים בחדר כושר בתחום המשקולות בעיקר , אחוזי שומן יחסית נמוכים , אירובי 3 פעמים בשבוע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט ההולטר
שלומי14/02/2012בגלל הלחץ מהבדיקה שעשיתי אני מעדיף לפרט לך את התוצאות :
ביום :
150\92
158\64
90\139
74\139
84\136
139\79
140\87
142\75
148\ :
143\73
130\70
149\90
129\63
127\63
115\64
106\57
סורי על הטירדה אבל אשמח עם תענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
שלומי14/02/2012ביום :
38% מעל 135 סיסוטלי
10% מעל 85 דיאסטולי
בלילה :
78% מעל 120 סיסטולי
22% מעל 70 דיאסטולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. - תגובה
פרופ` אליעזר קליינמן15/02/2012כנ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון לגבי הלחץ דם הגבוה - תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון לגבי הלחץ דם הגבוה - תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ דם גבוה - תגובה
פרופ` אליעזר קליינמן15/02/2012לחץ הדם בהולטר בגדר התקין. אני מאמין שהיית לחוץ בעת הבדיקות הגבוהות יחסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ דם גבוה - תגובה
פרופ` אליעזר קליינמן15/02/2012לחץ הדם תקין. הסטיות נבעו מלחץ נפשי ככל הנראה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופסור
שלומי15/02/2012תודה רבה פרופסוור הסרת דאגה מליבי..:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ דם
שלומי22/02/2012היי שוב פרופסור,
הייתי אצל הרופאת משפחה שלי נתתי לה את תוצאות ההולטר לחץ דם ,היא אמרה שהיא מעדיפה לבדוק שבועים במכשיר ידני פעם בשבוע להגיע אליה,היא בדקה לי שוב כשהייתי אצלה במכשיר הידני הלחץ דם היה קצת גבוה .
על פניו כמו שכתבת לי תוצאות ההולטר שרשמתי לעיל תקינות ,
האם יש לי סיבה לדאגה ?
האם יכול להיות שבכל פעם שאני צריך למדוד לחץ דם אני צריך לדאוג ?
האם ניתן להסתמך באופן חד משמעי על תוצאות ההולטר שאמרת לי שהן תקינות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)