טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קיבלתי את תוצאות הבדיקה ואני ממש סקרנית, אשמח אם תוכל לסייע בפענוח(כמובן שזה לא חוסך ביקור רופא, אך זה יכול לסדר לי קצת את המחשבות) בת 22, משקל 72.5, גובה 1.63
מצ"ב קובץ להודעה
תודה רבה וסופש נהדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא רואים טוב בתמונה ששלחת. זה סיכום הדו"ח ולא התמונה המלאה. עד כמה שאני רואה, הממוצעים בגדר הנורמה. לחץ הדם לא ירד כפי שצפוי בלילה, אבל לא מזהה טוב מתי נרשמו גבולות השינה ובכמה מדידות מדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר