לחץ דם גבוה-דחוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם גבוה-דחוףף
    דיאנה
    14/02/2008

שלום רציתי לדעת איך אפשר להוריד את לחץ הדם אם הוא נורא גבוה.
    בתודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם גבוה-דחוףף

הוספת תגובה

• תשובה לדיאנה

פרופ` אליעזר קליינמן
    14/02/2008

ניתן להוריד כל לחץ דם. השאלה היא מה נסיבותיו, גורמיו ואצל מי הוא קיים. לאור אלה יש להחליט על הטיפול והבירור המתאים. יש לדעת כי יתכן לחץ דם גבוה מאוד גם כתוצאה ממתח חזק ופתאומי הדורש התייחסות מתאימה ולאו דוקא טיפול מכוון ללחץ דם גבוה בלבד. לעיתים לחץ דם גבוה במיוחד יכול להחשב לממאיר ודורש אשפוז לצורך בירור וטיפול. לא אוכל להוסיף עוד עלפי הנתונים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ללחץ דם גבוה

דיאנה
    16/02/2008

לאבא שלי יש את הלחץ הדם הגבוה מלווה בכאבי ראשוכאבים קלים בחזה כבר 3 יום ,יכול להיות שזה בגלל מזג האויר אני לא יודעת....
    האם גם עישון סיגריות גורם להעלאת לחץ דם ???
    האם יש כדורים שעוזרים להוריד את לחץ הדם..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו חשוב בקשר ללחץ דם

דיאנה
    16/02/2008

אבא שלי היה אצל רופא המשפחה שלנו שעשה לו קרדיאוגרמה ללב והתוצאות יצאו בסדר גמור, אבל מיום חמישי עד היום יש לו לחץ דם 90\165 הוא לוקח תרופות בשם מיקרופירין ונורמיטן 0.25 והרופא הוסיף לו עוד כדורים נגד לחץ דם בשם אנלדקס 5 מ"ג שיקח באופן קבוע.
    אבל מצבו הבריאוי בימים האלא הם לא תקינים כמו: כאבים בחזה מצד שמאל לאמצע החזה ומסתובב לו הראש שמלווים בכאבי ראש.
    ככה באופן קבוע אין לו לחץ דם אבל יש מקרים שקורים פעם בחצי שנה שיש לו לחץ דם גבוה ואחרי יום יומיים זה עובר,אבל מצבו הבריאותי נורא מבהיל את המשפחה.
    אשמח אם תפנה אותי למומחה באיזור הצפון.
    בתודה רבה ויום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדיאנה

פרופ` אליעזר קליינמן
    17/02/2008

אתמול עניתי לך ואני מקווה שקבלת את תשובתי.
    בתמצית, על אביך לפנות בהקדם לבירור קרדיולוגי ויתכן שיהיה צורך גם באשפוז. אקג לבד אינו מספיק נוכח התלונות. ממצאי לחץ הדם הינם שוליים במקרה זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו