שאלה לגבי תופעות לוואי בתרופות ללחץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי תופעות לוואי בתרופות ללחץ
    יואל
    29/05/2012

לאחר כאבי ראש אצל אבי שיהיה בריא שהוא בן 69 נמדד לחץ דם מעט גבוה 140 130 לערך וכן בדיקת דם כולסטרול מעט גבוה ניתן נורליפ לשלושה חודשים ואנדלקס 5 מ"ג הלחץ דם במדידה האחרונה היה 130/80 העניין הוא שהתרופות גורמות לחולשה מאוד חזקה אך הרופאים אומרים שאין קשר וחייב להמשיך לקחת ושמדובר בכדור טוב.אני מאוד לחוץ מהמצב נכנסתי ממש לדיכאון וחוסר אונים בפרט ממה שאני קורא באינטרנט על לחץ דם סה״כ אבי עד לאותה בדיקה תמיד לחץ הדם היה תקין ולא צרך אף תרופה ואני מודאג מה דעתכם כרופאים מומחים בתחום לגבי הטיפול ותופעות הלוואי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה לגבי תופעות לוואי בתרופות ללחץ - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    31/05/2012

לחץ הדם של 140 הינו הגבול העליון של הנורמה. 130 הינו ערך מטרה טוב.
    אם יש חולשה משמעותית ו- 2 תרופות חדשות קשה לדעת אישה מהן קשורה או לא לתופעה.
    לאחר התיעצות עם הרופא שלו אפשר להפסיק זמנית אחת מהן ולבדוק אם יש שיפור וטעם לשינוי הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד״ר האם במצב כזה לדעתך ניתן

יואל
    31/05/2012

להפסיק טיפול לגמרי ולנסות טיפול טבעי כמו נורמלדם או מיץ רימונים וכדומה בגלל תופעות הלוואי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד״ר האם במצב כזה לדעתך ניתן - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    03/06/2012

קודם כל הייתי מפסיק תרופה אחת ובודק מה ההשלחות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו