טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני סובל מבעיית לחץ דם קבועה והתעייצתי עם קרדיולוג בבדיקות שנעשו לי הדופק שלי היה מהיר מאוד בערך 120 והלחץ דם היה 175\94 הקרדיולוג המליץ שאני אקח כדורים להסדרת דופק לאחר שבכמה בדיקות הדופק היה בין 110-120 הוא אמר שהלב שלי כאילו במאמץ תמידי
השאלה שלי היא האם לחץ דם ודופק קשורים זה לזה? הכוונה היא האם יש לי לחץ דם גבוהה בגלל הדופק המהיר או להפך או שאין בכלל קשר בין דופק ללחץ הדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הדופק ולחץ הדם מעל הנורמה. מעבר ללקיחת תרופות להסדרת הדופק, יש להסדיר את לחץ הדם. בהחלט יש מקום לבדוק אם יש סיבה לממצאים. גם הקרדיולוג וגם הרופא המשפחה יכולים לעשות זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר