טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 43, אסמטי, ומקבל כ 3 שנים טיפול נגד לחץ דם (היה לי כ- 150/85). בתחילה קיבלתי אנלדקס, ולאחר שיעול טורדני החליפה לי רופאת המשפחה לטריטייס. השיעול המשיך והרופאה החליפה לי שוב, והפעם לאוקסאר. השיעול ממשיך אם כי בצורה מופחתת. האם ידוע על שיעול כתופעת לוואי של אוקסאר? אם כן, האם יש תרופה אחרת שאינה גורמת לשיעול? תודה, רון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כן, השיול יכול להיות קשור לויפול באוקסאאר. הרך היחידה לבדוק את הנוא הינה להפסיק את התרופה באופן זמני או קבוע. בהחלט יש אלטרנטיבות אחרות. במיוח עם תרופות מקבוצות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר