טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, התחלתי לקחת טריטייס 2.5 מ"ג בעקבות עליית לחץ דם.אני לוקחת רק כמה ימים אבל כל לילה אני מתעוררת עם לחץ בחזה וקושי לישון.הייתי באשפוז יום לפני יומיים בעקבות תופעות אלה ועשו לי אק"ג והיה תקין. האם התופעות הן בגלל התרופה? בנוסף בעלון של התרופה כתוב שאם עומדים לקבל חומרי הרדמה בטיפול שינייים יש לדווח לרופא. אני צריכה לעבור עקירת שן עם הרדמה.האם מותר לי לעבור את העקירה?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא מאמין שיהיו לך בעיות עם רופא השניים. לגבי תופעות שאת מתארת, זה אפשרי שקשורות לתרופה. הדרך היחידה לאמת זאת הינה להפסיק באופן זמני או קבוע את האנלפריל ולעקוב אחרי לחצי הדם ותופעות הלוואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר