טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום דר אני בן 30 בריא לחלוטין גובה 193 משקל 89 . מעשן . כל הזמן היה לי לחץ דם 120 80 . לפני חודש נפטר דוד שלי בן 47 מהתקף לב הוא היה בריא לחלוטין יומים אחרי זה הרגשתי לחץ בראש ולחץ בדופק הלב והרגשה מוזרה בגרון הלכתי לרופאה ישירות ובדק לי את הלחץ היה 140 90 אמר לי שזה יכול להיות מהאירוע . אבל מאותו יום לחץ הדם שלי לא יורד לפעמים 140 80 או 137 75 . אין לי תיאבון לאכול בכלל . וכל הזמן חם לי בגוף שלי מרגיש אותו בוער. לפעמים מרגיש לחץ חזק בקרקפת וצריבה בעיניים כשאני רואה טלוויזה .. אנא ממך דר האם אני סובל מלחץ דם גבוה ? אני קורה פה באנטרנט מה עושה הלחץ דם הזה אני כולי צמרמורת .. האם זה סתם לחץ דם שיעבור ? או שאני כבר סובל מלחץ דם גבוה ?? האם צריך טיפול תרופתי .. אנא ממך עיצה מקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר