מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה בבקשהבאפי26/11/2012
שלום אני בת 62 כל החיים שלי היה לי לחץ דם נמוך מאודדד 90על60 או 100על 70
לפני שבוע הרגשתי לחץ חזק בעורף הראש כאבי ראש סחרחורות וכאבי עיניים ניגשתי לרופא ולחץ הדם היה 140 והיום ירד ל130 הרופא אומר שזה לא גבוה השאלה שלי היא היות וכל החיים היה לי לחץ דם נמוך האם זה שיש לי עכשיו 130 לא נחשב גבוהה למרות שלחץ דם 130 לא נחשב גבוהה אצל אנשים רגילים אבל בגלל לחץ הדם הנמוך שהיה לי כל השנים אולי זה כן נחשב גבוהה ??? הם בודקים עכשיו שאולי יש לי מחלקת הנשיקה אבל יש לי לחץ מאוד חזר בערוף הראש שהולך ובא לסירוגים ברגע שיש לי לחץ כף שמאל שלי אני בקושי שוטלת באצבעות לי נראה שזה לחץ דם גובהה אשמח לקבל תשובה היות ואני ממש לא מריגשה טוב
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה בבקשה - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי27/11/2012בכל זאת לחץ הדם תקין וקשה לשייך את תלונותיך ללחץ הדם. ההפך בדרך כלל הנכון, בעת מחלות אלה או אחרות הגורמות לתסמינים שונים אפשר לצפות בעליות זהירות בלחץ הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וכנס שוב בבקשה
באפי28/11/2012נכון בסוף התברר שיש לי מחלקת הנשיקה וכנראה שהייתי בלחץ ולכן עלה לי לחץ הדם תודה רבה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)