שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שלי
    05/03/2008

אני גבר בן 53 , מטופל שנים ב "נורמלול"(50 מ"ג), "בזפיברט 400 " ובטריטייס קומפ".
    לפני כחודשיים התחלתי לסבול משיעולים ומבחילות. נשלחתי ע"י הרופא המשפחה לצילום ריאות , ובצילום נמצא שיש לי דלקת בריאה השמאלית. טופלתי עם אנטיביוטיקה "זינט" , לאחר חודש ימים המשיכו הבחילות והשיעולים. רופא המשפחה הורה לי להפסיק את הכדורים "טריטייס קומפ ", ובמקומם קיבלתי כדורים אחרים בשם "דיובאן " (80 מ"ג).
    גם לאחר שבועיים עם הטיפול של הכדורים החדשים , אני ממשיך לסבול מבחילות ושיעולים. האם זה קשור לבעיות גסטרו ? אודה לך על תשובתכם בהקדם,תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה לאורי

פרופ` אליעזר קליינמן
    06/03/2008

על פי התאור שלך יתכן שיש לך בעיה במערכת העיכול העליונה. אחת האפשרויות הינה חידק בקיבה המכונה הליקובקטר-פילורי. כדאי להתיעץ עם גסטרואנטרולוג. לגבי השיעולים - בהחלט יתכן שהם נבעו מהטריטייס. אף שהדיוואן אמור להקל על השיעול, לעיתים הוא ממשיך גם עם הדיוואן ויש צורך למצוא תחליף אחר. גם הנורמלול עלול להוסיף על השיעול וכיום נוטים להמירו בכדור אחר כמו קרדילוק או איקפרס שהוא מקבוצה אחרת. אני ממליץ לך להתייעץ עם רופאך המטפל בקשר לכל אלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו