כדורי לחץ דם לצעירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי לחץ דם לצעירה
    הילה
    15/12/2012

שלום רב, אני בת 27. לפני כשבועיים הגעתי לחדר מיון בעקבות סיבוך של סרפטוקוק בגרון ובדיקות שנעשו לי נמצא שיש לי לחץ דם גבוה מאד. הרופאה במיון נתנה לי כדורים שונים להורדת לחץ הדם, שלא הועילו. בסוף נמצא כדור שהוריד לי אותו בצורה חדה (נראה לי שקודקס) לערכים נורמלים. בהתלבטות איזו כדור לתת לי היא כל הזמן חזרה על המשפט "היא צעירה, אני לא רוצה לתת לה כדור כזה". כשהיא סיימה את המשמרת הגיעו רופאים אחרים שלא התייחסו יותר לגיל שלי, רק לניסיון להוריד את הערכים... בסופו של דבר שוחררתי הביתה להמשך ברור ומעקב, עם הנחייה לקחת 12.5 מ"ג של כדור דיזותיאזיד בבוקר. מחר יש לי הולטר לחץ דם של 24 שעות, ובעוד חודש דופלר של עורקי הכליות. האם זה כדור ש"מתאים לאנשים צעירים"? ממה רצתה להמנע הרופאה הנחמדה ומה בסוף קרה? תודה על העזרה, הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורי לחץ דם לצעירה

הוספת תגובה

• כדורי לחץ דם לצעירה - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    15/12/2012

הכל תלוי במה היו הערכים.
    לא בטוח שהייתי מתחיל עם ה- DISOTHIAZIDE אבל לגיטימי ביותר להתחיל עם תרופה זו.
    בהחלט יש מקום להמשך בירור עם הבדיקות שציינת ויש מקום להגיע לרופא שלך להמשך טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו