זיקפה ושפיכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיקפה ושפיכה
    אלון רונן
    22/12/2012

אני בן 66, נשוי, ומטופל ביתר לחץ דם במשך 17 שנה בקוקטייל של כמה תרופות לאיזון לחץ הדם הגבוה.
    התרופות הן: טריטס 5 מ"ג 1X1, טריטס-קומפ 5/25 מ"ג 1X1, קאדקס 2 מ"ג 2X2, לופרסור 100 מ"ג 1X1, ווזודיפ 10 מ"ג 1X2. בנוסף מיקרופירין 75 מ"ג 1X1.
    בבדיקות שביצעתי במהלך השנים נמצא כי רמת הטסטוסטרון נמוכה.
    בחודשים האחרונים בעת קיום יחסי מין אני זקוק לויאגרה כדי שהזקפה תמשך, אבל גם לאחר זמן אני לא מגיע לשפיכה כלל. אני מרגיש תסכול גדול. מה עושים?
    התייעצתי עם רופא המשפחה, שבנה את הטיפול התרופתי, ולדבריו אין זה הגורם המשפיע.
    אודה להתייחסות רופא מקצועי, אורולוג, מה ניתן לשפר בטיפול התרופתי ולאפשר לי להנות מקיום יחסי מין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיקפה ושפיכה

הוספת תגובה

• זיקפה ושפיכה - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    25/12/2012

כמעט כל התרופות אתה לוקח יכולות לשחק תפקיד בהפרעה בתיפקוד המיני כפי שאתה מתאר, הן בהקשר הזיקפה והן בשפיכה. בהחלט יכולות לדכא את ייצור הטסטוסטרון אשר באופן טבעי גם יורד עם הגיל.
    מצד שני אתה מטופל ב- 5 תרופות המורידות לחץ הדם, פירושו של דבר שיש יץר לחץ דם משמעותי.
    יתכן והפתרון תוך כדי נסיון לשפר את איכות החיים ללא השתוללות לחץ דם, הינו טיפול משולב של אורולוג המתמחה בהפרעה מינית ביחד עם מוחה ליתר לחץ דם.
    הייתי מפסיק/מחליף תרופה- תרופה לסרוגין תוך כדי בדיקה על מדידות לחץ הדם וניטור התיפקוד המינון.
    אך זאת אחרי בדיקה של האורולוג האם יש מרכיב נוסף מעבר לטיפול התרופתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו