טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום , אני בן 22 ונוטל רמיפריל כבר למעלה משנה וחצי . לחץ הדם שלי עומד על 80\130-140 במנוחה. לאחרונה החלו לי בעיות בזקפה , בעת אקט מיני עם חברה שלי. כמו כן , זקפת בוקר מופיעה לעיתים נדירות יותר. לפני כן לא הייתה לי כלל בעיה בזקפה ובקיום יחסי מין . הנושא הזה מאד מטריד אותי ולא נותן לי מנוחה .
האם לדעתך יש קשר בין התרופה לבעיות הזקפה? האם יכול להיות שזה השפיע לאחר זמן ממושך כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יתכן שהבעיה קשורה בטיפול או ביתר לחץ הדם עצמו. בגילך הצעיר, יש מקום להעריך מחדש את לחץ הדם שלך באופן יסודי ללא טיפול, ובמידה והטיפול אכן נחוץ, יש לשקול טיפול חלופי כגון תרופות מקבוצת נוגדי סידן.פנה לרופאך בעניין זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר