מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ דם נמוך ואגיסרקמודאגת01/03/2013
שלום
האם אגיסרק יכול להוריד לחץ דם? אם כן למה? איזה מנגנון הוא מפעיל? הבנתי שהוא מרחיב כלי דם קטנים האם זה יכול להביא ללחץ דם נמוך? או שכלי דם קטנים לא קשורים ללחץ דם בכלל. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם נמוך ואגיסרק - תגובה
פרופ` אליעזר קליינמן04/03/2013אגיסרק ניתן לטיפול בסחרחורות מסוג ורטיגו שהן כשלעצמן עלולות להעלות לחץ דם עקב סטרס פיסיולוגי. שיפור במצב יכול, אפוא, להוריד או לשפר לחץ דם כשהוא מעל הנורמה. גם הרחבת כלי דם קטנים מורידה לחץ דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ דם
ברןך04/03/2013שלום .אני בן 55 אדם לא מעשן עושה הליכות כל יום שומר על תזונה נכונה ולמרות כל זה יש לי לחץ דם 170\90 . אני שואל אך אחרי כל זה יש לי לחץ דם גבוה כל זה התחיל שלא היה לינ זיקפה.אני לא יודע מה לעות. תודה ברוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מודאגת04/03/2013תודה,
אז כל פעם שאני נוטלת אגיסרק זה גורם לצניחה ללחץ דם? או שההשפעה היא קטנה?
פשוט אף פעם לא סבלתי מלחץ דם נמוך ופתאום הייתה צניחה רצינית ולא מצאו סיבה. אז האם אגיסרק יכל ככה להוריד אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
פרופ' קליינמן05/03/2013ניתן לנסות ולהתרגל לתרופה בתנאי שתועיל כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)