לחץ דם נמוך ואגיסרק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם נמוך ואגיסרק
    מודאגת
    01/03/2013

שלום
    האם אגיסרק יכול להוריד לחץ דם? אם כן למה? איזה מנגנון הוא מפעיל? הבנתי שהוא מרחיב כלי דם קטנים האם זה יכול להביא ללחץ דם נמוך? או שכלי דם קטנים לא קשורים ללחץ דם בכלל. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם נמוך ואגיסרק

הוספת תגובה

• לחץ דם נמוך ואגיסרק - תגובה

פרופ` אליעזר קליינמן
    04/03/2013

אגיסרק ניתן לטיפול בסחרחורות מסוג ורטיגו שהן כשלעצמן עלולות להעלות לחץ דם עקב סטרס פיסיולוגי. שיפור במצב יכול, אפוא, להוריד או לשפר לחץ דם כשהוא מעל הנורמה. גם הרחבת כלי דם קטנים מורידה לחץ דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ דם

ברןך
    04/03/2013

שלום .אני בן 55 אדם לא מעשן עושה הליכות כל יום שומר על תזונה נכונה ולמרות כל זה יש לי לחץ דם 170\90 . אני שואל אך אחרי כל זה יש לי לחץ דם גבוה כל זה התחיל שלא היה לינ זיקפה.אני לא יודע מה לעות. תודה ברוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

מודאגת
    04/03/2013

תודה,
    אז כל פעם שאני נוטלת אגיסרק זה גורם לצניחה ללחץ דם? או שההשפעה היא קטנה?
    פשוט אף פעם לא סבלתי מלחץ דם נמוך ופתאום הייתה צניחה רצינית ולא מצאו סיבה. אז האם אגיסרק יכל ככה להוריד אותו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

פרופ' קליינמן
    05/03/2013

ניתן לנסות ולהתרגל לתרופה בתנאי שתועיל כמובן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו