מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה לחולה NF1סמי10/03/2013
שלום דר אני סובל מי NF1 גיל 48 לפני 36 חודשים קיבלתי תיפול רדיוכרוגיה למוח בגללה גידול [מניגיומה] אחשב לצורך מעכב נשלחתי לשני בדיקיקות 1 מיפוי מוח ושני MRI מוחצ בבדיקה של מיפוי מוח הודגם פרפוזיה מוחית בלתי הומוגנית וירודה דו צדדית במידה מתונה באזואורים הפריאטליים פראסגינטלים ובנוסף במיספר הימנית האזואורים מיזיוטפורלי ואינפרטנטלי כמו כן יש לציין ירדה אסימטריית צרברלית קלה מימין השינויים הנ ל בלתי ספצפים וייתכנו גם על רקע הטראומה הידועה על רקע צרבו וסקולרי או ניווני לקורלציה יש לאסות מעקב של מיפוי מוח הבדיקה של MRI מוח יש תהליך תופס מקום וקימים אותות פתולגים בדרכי ראיה תוך מוחיים יש אותות פתולוגים בחומר הלבן גם בקופרוס קלוזום דר בבקשה הים אפשר הסבר בקשר לבדירה של המיפי מוח בבקשה תסביר לי תודה דר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
שמואל11/03/2013אני מכבל תרופות ללחץ דם אוסקר 50 מילגרם קרדילוק 2.5 סימבקור 40מל לירקה 3 פהמים 150 מילגרם פהם בחודש זריקת של B12 כולל קדור ביום תחת לשון מכבל גם לונטן לגסטרו וגם מישתמש בחמצן בית בבקשה דר נה להסביר לי בקשר לבדיקה של מיפי מוח תודה דר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)