בדיקה לחולה NF1

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה לחולה NF1
    סמי
    10/03/2013

שלום דר אני סובל מי NF1 גיל 48 לפני 36 חודשים קיבלתי תיפול רדיוכרוגיה למוח בגללה גידול [מניגיומה] אחשב לצורך מעכב נשלחתי לשני בדיקיקות 1 מיפוי מוח ושני MRI מוחצ בבדיקה של מיפוי מוח הודגם פרפוזיה מוחית בלתי הומוגנית וירודה דו צדדית במידה מתונה באזואורים הפריאטליים פראסגינטלים ובנוסף במיספר הימנית האזואורים מיזיוטפורלי ואינפרטנטלי כמו כן יש לציין ירדה אסימטריית צרברלית קלה מימין השינויים הנ ל בלתי ספצפים וייתכנו גם על רקע הטראומה הידועה על רקע צרבו וסקולרי או ניווני לקורלציה יש לאסות מעקב של מיפוי מוח הבדיקה של MRI מוח יש תהליך תופס מקום וקימים אותות פתולגים בדרכי ראיה תוך מוחיים יש אותות פתולוגים בחומר הלבן גם בקופרוס קלוזום דר בבקשה הים אפשר הסבר בקשר לבדירה של המיפי מוח בבקשה תסביר לי תודה דר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה לחולה NF1

הוספת תגובה

• המשך

שמואל
    11/03/2013

אני מכבל תרופות ללחץ דם אוסקר 50 מילגרם קרדילוק 2.5 סימבקור 40מל לירקה 3 פהמים 150 מילגרם פהם בחודש זריקת של B12 כולל קדור ביום תחת לשון מכבל גם לונטן לגסטרו וגם מישתמש בחמצן בית בבקשה דר נה להסביר לי בקשר לבדיקה של מיפי מוח תודה דר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו