מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכוונה מקצועיתמישהוא12/03/2013
שלום אנ י בן 30 . בריאה לחלוטין עם משקל תקין לגמרי . עובד עבודה פיזית. מזה כמה חודשיים הרגשתי כאבים בחזה וגוש בגרון עשו לי את כל הבדיקות הכל יצא תקין חוץ מהלחץ דם. עשו לי הולטר לחץ דם שיצא בשעות היום 143\75 ובלילה 130\70 .. לציין שאני באותו לילה כל פעם שהיה עובד הייתי קופץ .. עכשיו הרופא אומר לי שיש לך חדרה וכל הלחץ דם הזה מחרדה . קניתי מכשיר . כשאני מרגיש את הגוש בגרון והרגשה לא טובה ובודק יוצא מדידה ראשונה 156\100 ולאחר מכן אחרי כמה שניות 140.80 והסיסטולי נע בין 134 לבין 140 ..עכשיו השאלנ
1 האם אני צריל טיפול תרופתי ?
2 האם לחץ דם כזה אני נמצא בסיכון?
3 האם במידה ואני איקח את התרופות אני יכול להמשיך בעבודה שלי ?
4מה הסיכון בליקחת כדורים?
לציין בדיקת כליות תקין בדיקות דם תקינות . הבעיה שלי היא הפלפציות והדפיקות החזקות . דופק סדיר על 60 ..
אשמח מאוד שתתנו לי תשובה מרגיעה ומקצועית מה עלי לעשות . לציין אני מטופל בכדור אחד ליום פריזמה 20* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה מקצועית - תגובה
פרופ` אליעזר קליינמן13/03/2013אני נוטה להסכים כי מדובר אצלך באלמנט חרדתי יותר מאשר בלחץ דם אמיתי. הייתי מציע מעקב לחץ דם בלבד ללא טיפול בשלב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)