האם יש צורך בכדורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש צורך בכדורים
    צבי
    19/05/2013

שלום רב,
    אני בן 36 מטופל באוקסר 50 מ"ג פעם ביום כבר 3 שנים
    הלחץ דם שלי מאוזן
    בשנה האחרונה התחלתי לאכול אוכל בריא ולעשות ספורט וירדתי מאוד במשקל כ- 15 ק"ג

איך אוכל לבדוק אם אני לא נזקק לכדורים יותר עקב השינוי בתזונה ואורח חיים? אפשר פשוט להפסיק לכמה שבועות ולבדוק?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש צורך בכדורים

הוספת תגובה

• תודה, בדיקה המודינמית של מחזור הדם?

צבי
    20/05/2013

תוכל להסביר מה זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, בדיקה המודינמית של מחזור הדם? - תגובה

פרופ` אליעזר קליינמן
    20/05/2013

מדובר בבדיקה חיצונית לא פולשנית עם אלקטרודות מיוחדות הבודקות את זרימות הדם דרת העורקים הגדולים תוך חישוב של מדדים כמו - תנגודת כלי דם, נפח כל פעימת לב, תפוקת לב, כמות נוזלי הגוף ועוד. לפי תוצאות המדדים השונים ניתן לקבוע את הצורך בטיפול, אם בכלל, ומאיזה סוג. אני מניח שתוכל למצוא פרטים נוספים בערכים כמו:ICG, ביואימפדנס, אימפדנס קרדיוגרפיה וכד, באינטרנט. אצלנו מבוצעת הבדיקה 3 פעמים: לפני מאמץ, מיד לאחר המאמץ ולאחר התאוששות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו