הלחץ דם משחק...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלחץ דם משחק...
    אחת
    13/07/2013

בת 59. הולטר לחץ דם של 24 שעות היה תקין. לפעמים כשאני נמצאת בלחץ נפשי/ריגשי אני מרגישה לחץ עצום בראש וכאבים באיזור הגבות מבפנים. לפני מספר ימים הרגשתי בעבודה לחץ בראש לא נורמלי הלכתי לרופא משפחה (לא שלי, כי הוא כבר סיים את העבודה), זה רופא תורן, מדד לי לחץ דם והיה: 178/95. נתן לי כדור וביקש להמתין חצי שעה וירד ל: 156/80 וביקש שהוציא מירשם: לוריוון. שאלתי: בד"כ לחץ דמי תקין: 120/80, בעת התרגשות ולחץ זה קופץ. האם זה זה סיבה להתחיל לקחת כדור באופן קבוע להורדת לחץ דם?!. 2) האם לוריון צריכים לקחת יום יום? כיוון שאני מרגישה איתו נינוחה, אך מרגישה חלשה יחד עם זאת הלחץ דם הוא תקין כי אני רגועה לחלוטין. אני מטופלת באלטרוקצין 100 - מאוזנת. וליליפטור 10- מאוזנת. לאחרונה יש עלייה באנזמי הכבד . מה דעתך על הנ"ל? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלחץ דם משחק...

הוספת תגובה

• הלחץ דם משחק... - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    14/07/2013

LORIVAN הינה תרופת הרגעה ולא תרופה להורדת לחץ דם.
    אם ההולטר היה תקין אין הנחייה לטיפול קבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אחת
    14/07/2013

תחילה. תודה על המענה. ברצוני לשאול אם אני מקבלת לוריוון שזה כדור להרגעה, אז ע"י זה גורם לי להיות רגועה, אז מן הסתם גם הלחץ דם הוא תקין. כי עובדה כשאני לוקחת לוריון, הלחץ דם היה בסדר. לחץ דם עולה אצלי בזמן לחץ, סטרס, עצבנות, אז אם הלוריון עוזר שלא יקפוץ הלחץ דם- אז מדוע צריכים אנשים לקחת כדור להורדת לחץ דם שזה יכול לגרום לתופעות לוואי בשעה שכדור להרגעה מסדר את הלחץ דם?? היום הייתי אצל רופא המשפחה ותירגם לי את ההולטר לחץ דם שעשיתי אז: שהבדיקה בסדר אך לפעמים יש קפיצות מתונות של לחץ דם. ואין לי תסמונת החלוק הלבן. היום הוא מדד לי לחץ דם והיה: 156/80. וכשחזרתי הביתה והייתי במצב רגוע היה לי: 110/80. האם זה לא מסוכן שבזמן שאני נמצאת בסטרס- הלחץ דם קופץ, וכשנגמר הסטרס - אני פתאום מאוזנת. בקיצור, זה לא סטטי אצלי. אם אני רגועה: הלחץ דם תקין. וכשאני מדברת בלחץ או מתרגשת: פתאום יש קפיצה של לחץ דם. אז מה קורה איתי?? האם זה לא מסוכן לעתיד?? האם לחיות עם זה?? מה קורה כשפתאום יש קפיצה- האם מספיק לקחת לוריון ואז הכל מסתדר??. סליחה על האריכות ותודה על עזרתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    18/07/2013

אם לחץ הדם נמדד יותר גבוה אצל הרופא מאשר אצלך, כן יש תופעה של חלוק לבן. על כל פנים אם ההולטר ל.ד. תקין את לא בסיכון גבוה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו