טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ד"ר שלום, אני בת 45 ילדתי לפני שבועיים במעקב ההיריון הלחץ דם היה תקין . ובאופן פתאומי אחרי הניתוח קיסרי קפץ לי הלחץ דם ל- 170/90 , במעקב אצל רופא משפחה ירד לי ל- 150/90 ללא שום כדור , הרופא נתן לי כדור נורמלול 50מיליגרם ביום, לקחתי כדור 1 וזה עשה לי נימול בידיים, האם יש אפשרות לא לקחת כדור ולחכות שאולי זה עדיין יירד לי לבד הלחץ דם ? האם זה שכיח תופעה כזאת?בכל מקרה מרגישה בסדר, ויש לי קצת בצקת ברגל ימין עם קצת כאבים בכף רגל. יש לציין שאף פעם לא סבלתי מלחץ דם גבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ייתכן מאוד שלחץ הדם הגבוה מעט יחלוף תוך מספר ימים מאיליו. בינתיים כדאי להפחית בהדרגה את מינון הנורמלול ל25 מ"ג ליום-יומיים עם הורדה נוספת ל - 12.5 מ"ג תוך המשך מעקב לחץ דם עד שיתאפשר להוריד לגמרי. כדאי לעשות זאת בתאום עם הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר