טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 61. לפני כשנתיים התגלה בבדיקה שיש לי לחץ דם גבוה - ממוצע של 155/110. זאת לאחר שכל השנים היה לי לחץ דם נמוך או תקין - מקסימום 120/80. לאחר מספר נסיונות מצאנו כדור שהסדיר את לחץ הדם - EXFORAGE 10 מ"ג. בחודשים האחרונים אני מרגישה טוב במיוחד, מקפידה על תזונה נכונה ועל ספורט באופן קבוע. איני לוקחת שום תרופה פרט לכדור זה. ברצוני לנסות להפסיק לקחת את הכדור כדי לבדוק אם עדיין יש צורך בו. האם לרדת במינון או להפסיק לגמרי? במידה והפסקת התרופה משפיעה - האם זו השפעה מיידית או שעלי להמתין פרק זמן? בתדוה מראש דורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רצוי קודם לרדת במינון וישנה אפשרות כזו לגבי הכדור שאת לוקחת. זה שאת מרגישה טוב אינו מבטיח שלחץ הדם תקין או יישאר תקין משום שהוא אינו מורגש. מאידך, אימוץ אורח חיים בריא על ידיך צריך אכן לשאת פירות ויש לקוות שתוכלי להוריד את מינון התרופה ואף להפסיקה בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר