מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבהרה לגבי ל"ד + רקע משפחתידני26/03/2008
פרופ' שלום
בהמשך לשאלתי על לחץ דם.*
שכחתי( או רציתי לשכוח.....)
ציינתי שממוצע המדדים שלי הוא120/90....130/90
הרגעת אותי במתן התשובה !
אלה מה....?לא ציינתי שאני בעל D-N-A..."משובח"....."קיבלתי" כמה מתנות מההורים. אני בעל כולסטרול גבוה ובעל טרגליצרידים גבוהים( גם האבא והאמא הם בעתודת - לחצי הדם וערכי כולסטרול גבוהים שמאוזנים ע"י תרופות לאיזון
בנוסף שניהם לקו באירוע לבבי !!!
חשוב לי לציין שמזה כ- 17 שנה לא נגעתי בכל כדור "כימי"...כולל לא אקמול( כמו שאני מכיר את עצמי לא אגע בכל כדור שהוא אלה אם נשקפת לי סכנת חיים מיידית בלבד!!!)
פה ושם איזה צמחי מרפא בחליטה
א-לאור הנתונים הנוספים שרשמתי ...האם אני עדיין יכול להיות במעקב בלבד?
ב- האם לאחד שהוא בעל כמה מוקדי סיכון ( מעל 2) הייתי מתחיל טיפול תרופתי ע"פ שלחץ הדם שלו גבולי?
ג- לאחרונה שמתי לב שמדידות שאני עושה במצב רגוע ועם שרירים רפויים ושליטה על קצה הנשימה ..ערכי ה-systolic שלי יורדים עד ל- ... 110..... ערכי ה-diastolic נשארים כמעט ללא שינוי
87-90
מדוע קשה יותר להוריד את ערכי ה-diastolic?
ד-איך מתיחסים למדד שההפרש בין ה-systolic ל-diastolic הוא 20-25( 115/90 110/90?
( אני יודע!!!!! רופאים לא נותנים קרדיט לברנש שהוא לא MD שהוא אכן ביצע מדידה נכונה
שימשתי כחובש קרבי במיל' מעל 25 שנה ויצא לי לבצע כמה מאות מדידות
*מקווה שלא הכבדתי בשאלותי
ומקווה לתשובת הרגעה סופית
בתודה מראש
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה נשלחה
פרופ` אליעזר קליינמן28/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)