טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הלחץ הדיאסטולי שלי נמוך ונשאר תמיד בסביבות ה- 60+- הפער - בין הדיאסטולי לסיסטולי כנראה גבוה יחסית בין 55 ל-65 ובמאמץ הפער גם מתקרב גם לפער של 70 ויותר אני סובל מחולשות ולדוגמא גם מחוסר זרימת דם ברגלים וידיים - ואין לי סוכרת. התרופה היחידה שלי להתמודד עם הבעיה איכשהו זה להוריד במשקל ולעשות פעילות גופנית מבוקרת כלשהיא - אבל זה לא פותר הבעיה , שמחריפה עם הגיל.
מי אחראי בלב על הלחצים? האם גם אחד המסתמים שבלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מבין שאתה לא מקבל תרופות. לחץ הדם שאתה מתאר הינו בגבול הנורמה. לחץ הדם הינו פונקציה של תפוקת הלב ורמת ההתכווצות של כלי הדם בכל הגוף ולרוב אינו קשור למסתמים בלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר