חוסם אלפא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסם אלפא
    ג'ורג'
    31/10/2013

שלום רב!
    אני חולה לב 20 שנים. בן 57. מטופל כל השנים האלה ליתר לחץ דם עם 50 מג' נורמיטן ו-10 מג' וסקייס ביום. לאחרונה הלחץ דם שלי יצא מאיזון (כלפי מעלה כמובן). הוסיפו לי וזודיפ 10 מג' ואכן לחץ דם שלי חזר לערכים טובים, רק שאני הרגשתי הפרעות קצב בכמויות שלא הכרתי. למרות שכמו שרופאים אומרים "בספרות המקצועית" התופעה הזאת לא מוכרת מהתרופה הזאת (וזודיפ) אצלי אכן היו כאלה באופן מוגבר. הראיה היא שהפסקתי אותה וההפרעות פסקו. הבעיה היא שלחץ הדם חזר לעלות. רופאת משפחה המליצה לי על חוסם אלפא CADEX, אך אני אהיה שקט להתחיל לקחת אם נפרולוג "יאשר" את זה. אני לא בטוח שהרופאה שלי, עם כל הכבוד ואהבה שיש לי אליה, הספיקה לחשוב (בגלל הלחץ בעבודתה) על שאר התרופות ולוודא שאכן זאת התרופה המתאימה ביותר להוספה.
    הרבה תודות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסם אלפא

הוספת תגובה

• חוסם אלפא - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    01/11/2013

לא ברור בשאלתך מה סוג של הפרעת קצב שהוזודיפ גרמה, אבל הטיפול בקדקס לגיטימי ישי להניח שיטיב עמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו