תרופןת להורדת חלבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופןת להורדת חלבון
    תקווה
    02/11/2013

שלום דוקטור יש לי מחלה כליתית שמעורבת בה מערכת החיסון C3 30 המחלה נימצאה בבדיקות שגרתיות אני מרגיש מצוין אבל החלבון בשתן 2 גרם אני בת 18 אין לי לחץ דם לוקחת כבר 5 חודשים חוסמי ACE להורדת חלבון והחלבון לא יורד השבוע הרופאה הוסיפה לי לוסטרן עד היום קיבלתי 7.5 מג טריטייס מדוע חוסמי ACE לא מורידים את הפרשת החלבון ? האם לדעתך הוספת הלוסטרן תעזור בירידת החלבון מה עושים אם החלבון לא ירד ? האם יש עוד תרופות להורדת החלבון ? כל שאר הבדיקות תקינות אני לחוצה מאוד מהחלבון תודה מראש על עזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופןת להורדת חלבון

הוספת תגובה

• תרופןת להורדת חלבון - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    03/11/2013

עברת ביופסיה כליתית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביופסיה כליתית

תקווה
    03/11/2013

כן דוקטור עברתי ביופסיה אין הצטלקויות שוקע רק C3 והמחלה כרגע מתבאטת רק בחלבון בשתן C3 גלומולרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביופסיה כליתית - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    04/11/2013

אני מבין שתיפקוד הכליות שמור למעט הפרשת החלבון. הנסיון הטיפולי הינו "לשמור" על הכליה באמצעי נטילת ACEI או/ו ARB.
    לא תמיד יש ירידה של החלבון בצורה משמעותית, במיוחד אם המנגנון של הפרעה המערכת החיסונית.
    מניח שבהעדר הפרעה ביכולת הסינון וחלבון לא כל כך גבוה בשתן הוחלט על טיפול יחסית שמרני, ללא תרופות המדכאות את המערכת החעסונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו