ARB וACE

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ARB וACE
    תקווה
    25/11/2013

שלום דוקטור אני מקבל 5 חודשים טריטייס להורדת חלבון באיסופים בין גרם לגרם וחצי החלבון לא ירד לפני שבוע הרופאה הוסיפה לי לוסרטן 12.5 רציתי לדעת מה דעתך על השילוב בין התרופות ? האם מנסיונך ראית שהחלבון יורד באמצעות שילוב זה ? האם שילוב זה יכול לגרום נזק לכליות? אחרי כמה זמן מהוספת הלוסרטן עלי לעשות לבדיקות אשלגן בביופסיה אין הצטלקויות US כליות תקין תפקודי כליות תקינים 0.84 C3 בדם נמוך תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ARB וACE

הוספת תגובה

• ARB וACE - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    26/11/2013

ומה היה בביופסיה?
    התוספת של LOSARTAN בעת טיפול עם ENALAPRIL יכול להוריד את כמות החלבון בשתן, לא בהכרח אבל לאחרונה הוכח שאין הרבה הבדל בתוצאות. זה אומר שיש להניח שתרופה אחת מספיק לצורך הגנה על הכליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב של ACE ן ARB

תקווה
    26/11/2013

שלום דוקטור שאלת מה יצא בביופסיה התשובה C3GN אני מאוד מוטרד למרות שהרופאה אומרת שעלי לחיות כרגיל המחלה התגלתה במקרה בביופסיה אין הצטלקויות המחלה מתבטאת כרגע רק בחלבון בשתן באיסוף ראשון לפני שנה וחצי 430 מג חלבון וכיום בין גרם לגרם וחצי באיסופים האם יש לך מטופלים עם מחלה זו ? האם יש דברים שעלי להימנע מהם ? האם זה שהמחלה נימצאה ממש בהתחלה אפשר להיות יותר אופטמיים אני ממש מוטרד למרות שאני מרגיש בריא לגמרי אני דואג לעתיד הכליות תודה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו