טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום דוקטורר משהו כמו חודש וחצי יש לי בעיה קטנה משהו שמאוד מציק לי הורידם במוח שלי פועלים מהר כמוו נגיד בלב שיש דופק מהירר אז זה אצלי זה במוח הורדוים פועלים לי מהר שאני בודקק וזה מפיערה לי אני לא יכול לישון כככה לא כלום עשיתי כבר סיטי עם חומר נגידוי לא מצאו לי כלום עכישו אני רוצה לדעת עם זה מסוכןן מה שאני מרגיש אני פוחד שהורידים במוח יפסקו חס ושלום לפעול לי ואז יקרה לי משהוו מה זה יכול להיות בבקשה תענה לי על זה כמה שיותר מהר שאני ידע מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל, זה מצוין שבבדיקת הטומוגרפיה הממוחשבת לא היו ממצאים. סביר להניח כי אין בעיה בכלי דם תוך הגולגולת, ותלונותיך קשורות לדפיקות לב באתה מרגיש בראש. אם לחץ הדם והדופק הלבבי תקינים, יש מקום להבדק יסודית על ידי רופא מומחה במערכת עצבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר