טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 67,לוקחת אטופן 50מל,אחד בבוקר ואחד בערב.לחץ דם 140,ולפעמים 150,משחק כל הזמן! הקרקפת איפה שעושים שביל רותחת אשש וגם בזמן הזה האוזניים אטומות,וכמו כן,אני שומעת ציפצופים במיוחד בלילה,וקשה לי לישון. מה יכולה להיות הסיבה לראש החם??אני מאוד מודאגת,כי הרופא לא יודע!! אשמח אם תוכלו לעזור לי! תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הפורום אמור לעסוק בבעיות לחץ דם. לא ברור מהסיפור שלך אם התלונות קדורות או לא ל- Etopan. התרופה מסוגלת לגרום לעליה בערכי לחץ הדם. אם כך, היתי מפסיק אותה לשבוע ימים ובודק אם יש שיפור. את לא מציינת למה מקהלת אטופן אבל אם מדובר בכאב אפדר לנסות עם כדור אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר