יתר לחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יתר לחץ דם
    אורחת
    24/12/2013

אני גבולי על יתר לחץ דם
    הרופאה המליצה על כדורים אבל אמרה שיש דרכים להוריד גם ללא כדורים כי אני ממש על הגבול הדק
    מלבד כושר גופני ותזונה האם ישנם דברים נוספים ( צמחי מרפא,הומאופתיה .... ) שיכולים לסייע לי בהורדת לחץ הדם שלי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יתר לחץ דם

הוספת תגובה

• יתר לחץ דם - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    25/12/2013

ירידה במשקל, פעילות גופנית, הגבלב באכילת מלח והגבלה בשתיית אלכוהול. כל אלה יכולים להוריד את לחץ הדם. אם אתה צריך תרופה, כדאי לקחת כדור שמוכח מוריד את לחצי הדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הורדת לחץ דם:

שירלי
    27/12/2013

קודם כל תוסיף להמלצות הרופאה גם למקסם שלווה ורוגע, להמנע ככל הניתן מכעסים וכדומה.
    לא פשוט, אבל עשה כמיטב יכולתך למצוא את הדרך לעשות זאת.
    לי הנטורופתית המליצה על שום ובאופן ספציפי על כמוסות אבקת שום אורגני. השום מגן מפני מחלות לב.
    מציעה שתתייעץ עם נטורופת על המינון המומלץ לך ותבחן עמו אם יש המלצות נוספות המתאימות למצבך הרפואי.

איחולי בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו