טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 65. בדרך כלל לחץ הדם שלי היה 120-130 על 80-85. לפני כשבועיים נפלתי מכסא ונחבלתי ביד (לא שבר). בזמן הטיפול מדדו לי לחץ דם והוא היה 160/90. הערך הגבוה חזר במדידות חוזרות בשבועיים אלה (הלחץ הנמוך היה 80-85). רופאת המשפחה חושבת שבינתיים אין צורך בטיפול מיוחד, וצריך לחכות עוד קצת.
שאלותי: האם יתר לחץ הדם קשור לחבלה ביד? (+ כאבי שרירים) אחרי כמה זמן אפשר להתייחס ללחץ הדם כאמיתי? האם צריך להתחיל בטיפול כלשהו?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חבלות פשוטות לא גורמות ללחץ דם גבוה. אבל נטילת תרופות נגד דלקת מסוג של ADVIL יכולה לגרום לעליה בערכי לחץ הדם. בערכים שאת מתארת לא רואה הנחייה לטיפול מידי. היתי בודק פעמיים בשבוע במשך מספר שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר