יש לי יתר לחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי יתר לחץ דם
    אפרת
    02/04/2008

אני מטופלת באנלדקס. מעונינת לקבל הנחיות מרופא לא קונבנציונלי לגבי תזונה נכונה ואורח חיים שיפחיתו את לחץ הדם שלי גם באופן טבעי.
    האם אפשר להמליץ לי על רופא/ה כאלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי יתר לחץ דם

הוספת תגובה

• תגובה לאפרת

ד``ר ויקטור פרחויקי
    02/04/2008

ירידה במשקל, הפחתה באכילת מלח, פעילות גופנית אירובית, בנוסף לטיפול התרופתי, יכולים להוריד את לחץ הדם.
    כל נפרולוג או מומחה ביתר לחץ דם מסוגל לתת יעוץ ענייני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה נוספת לאפרת

פרופ` אליעזר קליינמן
    06/04/2008

ניתן בהחלט להוריד את לחץ הדם בשלב שאת נמצאת גם בדרכים טבעיות כמו פעילות גופנית מותווית אישית, דיאטה מתאימה העשירה בפירות וירקות, שום, בצל ואומגה 3. אשמח אם תיצרי קשר עם מכונינו המטפל בזאת.
    בברכה, פרופ' קליינמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאפרת

ד``ר ויקטור פרחויקי
    08/04/2008

דווקא תזונה נכונה עם פחות מלח ויותר אשלגן, קריא פירות וירקות, ירידה במשקל, מאמץ גופני מבוקר והגבלת שתיית אלכוהול, נופלות בתחום של הרפואה הקונוונציונלית במה שנוגע לניהול יתר לחץ דם, לכן כל רופא עם מומחיות ביתר לחץ דם יכול לתת לך מענה בתחום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו