טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אמא שלי רצתה למדוד לי לחץ דם והיא לא מומחית בזה או משהו כמו אחות או רופא והבד הזה שלוחץ על היד ממש כאב לי והרגשתי שהוא ממש לחוץ לי על היד לא כמו שבדרך כלל האחיות בבית חולים עושות , זה כאב יותר. רציתי לשאול 1.אם צריך להיות מומחים או משהו בשביל למדוד לחץ דם? 2. היד עדיין כואבת לי קצת, יכול להיות שהיא עשתה ליד שלי נזק? יכול להיות שהדם יכול להפסיק לזרום או משהו כזה? האם זה יחזור לזרום לבד? 3. האם זה יכול להשפיע על הפסקת זרימת הדם גם בפנים או בשאר מקומות בגוף?אשמח לתשובה תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בדרך כלל עם מכשיר אוטומטי אין בעיות. הפסקת זרימת הדם לכף היד היש של שניות בודדות וזה לא עלול לגרום לבעיות מיוחדות. אם עדיין מפריע לך כדאי להבדק ע"י רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר