טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עברתי ניתוח מעקפים לפני כשנה. ואחרי הניתוח עשיתי שיקום לב וחזרתי לפעילות גופנית ברמה גבוהה ריצה של 6 ק"מ במהירות 10 קמ"ש 3 פעמים בשבוע ועוד כ-4 ק"מ הליכה כל יום ללא כל קושי. בחודש האחרון הדופק במנוחה ירד מתחת ל-40 . והרופא המטפל המליץ להפסיק לקחת את הקרדילוק (1.25). ואז עלה לחץ הדם הסיסטולי ל-160-170 . הדיאסטולי תקין 81-83. גם בדיקות הדם ובפרט הכולסטרול תקין. המשקל תקין . אני בן 55. אני מרגיש מצויין, אבל הלחץ דם מפחיד קצת. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומלץ לשמור על לחץ הדם מתחת ל- 140/90. הייתי עושה בדיקה ניטור לחץ דם במשך 24 שעות עם מכשיר אוטומטי. אם בבדיקה יימצא שלחצי הדם מעח הנורמה, יהיה צורך בתרופה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר