מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ דם גבוה ונמוך...רויטל12/03/2014
בת52 במשך שנתיים מקבלת טיפול לל"ד גבוה ערכים של 180,160 על 100 ,90 קיבלתי לרקפרס 10 וקרדילוק 1.25 בוקר וערב. לפני חודשיים קיבלתי טיפול בהליקובקטר אינני יודעת אם קשור אך לחץ הדם שלי ירד לערכים קיצוניים לאט ע\פ"י הוראת רופא משפחה הורדתי כמות כדורים. כיום נשארתי עם קרדילוק 1.25 בבוקר. בלילה בשכיבה הערכים נמוכיםממש 85/48 ביום 110,100 על 70,60 איך יתכן שקיימת קיצוניות כזו ? האם קרדילוק 1.25 מספיק להורדה ולשמירה של הל"דבעתיד?
אגב כל הבדיקות דם שלי תקינות.האם לא מסוכן לחץדם כזה בשכיבה?אודה לתשובתך. אגב גם בדיקת אקו תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם גבוה ונמוך... - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי12/03/2014עיקרונית לחץ הדם שלך תקין.
יתכן וגם אפשר להפסיק את ה- CARDILOC.
מה יקרה בעתיד קשה לדעת.
השאלה המרכזית כעת היא אם ירדת במשקל בעקבות התופעות של הקיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ דם גבוה ונמוך
רויטל12/03/2014תודה על תגובתך המהירה. לא יאומן.(לטובה)...האמת כן רזיתי 6 קילו מהחיידק הנוראי הזה שבמהלכו היו לי התקפי דופק מהיר והלחץ דם טיפס. האם יש קשר?רציתי עוד להוסיף ולהגיד שלמרות המינון הנמוך אינני מרגישה טוב אני חלשה מאד לחץ הדם עדיין נמוך מאד... אך דבר נוסף שעוד לא התייחסת אליו האם הלחץ דם בשכיבה שציינתי מסוכן?אודה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ דם גבוה ונמוך - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי12/03/2014אז יש להניח כי עם הירידה במשקל לחץ הדם ירד בצורה משמעותית. זו תופעה ידועה.
אם את עם לחצי הדם נמוכים ועם תלונות של חולשה וחוסר כח, היתי מפסיק גם את הקרדילוק, לאחר יעוץ עם רופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ דם נמוך
רויטל13/03/2014מאחר ויש לי תור להולטר ל.ד עוד שבוע ורופאה מומחית עוד שבועיים (ככה זמינות התורים) פוחדת להוריד את התרופות לגמרי בעיקר לא את הקרדילוק שגורם לדופק מהיר...כל שנותר לי לסבול את התסמינים עוד שבועיים ..מה שעדיין מדאיג אותי זה הלחץ דם הנמוך בשכיבה...80/50 75/45...לזה עוד לא קיבלתי התייחסותך האם זה מסוכן. אודה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ דם נמוך - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי13/03/2014אם לחץ הדם נמוך, היתי מפסיק את התרופה.
את יכולה לפנות לרופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ דם נמוך
רויטל15/03/2014אשמח לקבל את תגובתך ללחץ דם הנמוךבשכיבה..האם אין סכנה בלחץ דם כזה נמוך 80/50 75/48?( לוקחת קרדילוק 1.25 בלבד בבוקר כמו שכתבתי לך)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)