לחץ דם גבוה ונמוך...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם גבוה ונמוך...
    רויטל
    12/03/2014

בת52 במשך שנתיים מקבלת טיפול לל"ד גבוה ערכים של 180,160 על 100 ,90 קיבלתי לרקפרס 10 וקרדילוק 1.25 בוקר וערב. לפני חודשיים קיבלתי טיפול בהליקובקטר אינני יודעת אם קשור אך לחץ הדם שלי ירד לערכים קיצוניים לאט ע\פ"י הוראת רופא משפחה הורדתי כמות כדורים. כיום נשארתי עם קרדילוק 1.25 בבוקר. בלילה בשכיבה הערכים נמוכיםממש 85/48 ביום 110,100 על 70,60 איך יתכן שקיימת קיצוניות כזו ? האם קרדילוק 1.25 מספיק להורדה ולשמירה של הל"דבעתיד?
    אגב כל הבדיקות דם שלי תקינות.האם לא מסוכן לחץדם כזה בשכיבה?אודה לתשובתך. אגב גם בדיקת אקו תקינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם גבוה ונמוך...

הוספת תגובה

• לחץ דם גבוה ונמוך... - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    12/03/2014

עיקרונית לחץ הדם שלך תקין.
    יתכן וגם אפשר להפסיק את ה- CARDILOC.
    מה יקרה בעתיד קשה לדעת.
    השאלה המרכזית כעת היא אם ירדת במשקל בעקבות התופעות של הקיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ דם גבוה ונמוך

רויטל
    12/03/2014

תודה על תגובתך המהירה. לא יאומן.(לטובה)...האמת כן רזיתי 6 קילו מהחיידק הנוראי הזה שבמהלכו היו לי התקפי דופק מהיר והלחץ דם טיפס. האם יש קשר?רציתי עוד להוסיף ולהגיד שלמרות המינון הנמוך אינני מרגישה טוב אני חלשה מאד לחץ הדם עדיין נמוך מאד... אך דבר נוסף שעוד לא התייחסת אליו האם הלחץ דם בשכיבה שציינתי מסוכן?אודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ דם גבוה ונמוך - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    12/03/2014

אז יש להניח כי עם הירידה במשקל לחץ הדם ירד בצורה משמעותית. זו תופעה ידועה.
    אם את עם לחצי הדם נמוכים ועם תלונות של חולשה וחוסר כח, היתי מפסיק גם את הקרדילוק, לאחר יעוץ עם רופא המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ דם נמוך

רויטל
    13/03/2014

מאחר ויש לי תור להולטר ל.ד עוד שבוע ורופאה מומחית עוד שבועיים (ככה זמינות התורים) פוחדת להוריד את התרופות לגמרי בעיקר לא את הקרדילוק שגורם לדופק מהיר...כל שנותר לי לסבול את התסמינים עוד שבועיים ..מה שעדיין מדאיג אותי זה הלחץ דם הנמוך בשכיבה...80/50 75/45...לזה עוד לא קיבלתי התייחסותך האם זה מסוכן. אודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ דם נמוך - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    13/03/2014

אם לחץ הדם נמוך, היתי מפסיק את התרופה.
    את יכולה לפנות לרופא המשפחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ דם נמוך

רויטל
    15/03/2014

אשמח לקבל את תגובתך ללחץ דם הנמוךבשכיבה..האם אין סכנה בלחץ דם כזה נמוך 80/50 75/48?( לוקחת קרדילוק 1.25 בלבד בבוקר כמו שכתבתי לך)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו