מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות הולטררויטל22/03/2014
לאחר ביצוע הולטר שתוצאותיו גילה לחץ דם נמוך החליטה נפרולוגית להוריד לי את כדור הקרדיולוג שלקחתי שנתיים(1.25) וזאת לאחר שבחודשיים האחרונים הורידו לי גם לרקפרס שלקחתי איתו. מאז עברו שלושה ימים ולחץ הדם טיפס קצת ל 130/85,90 וההרגשה בגוף לא נחמדה בלשון המעטה כאילו משהו לא מאוזן.. הרופאה גם נתנה לי למקרה שיעלה לחץ הדם דרלין 10 (רק למקרה הצורך) האם יקח זמן עד שהגוף יתאזן והאם זה נכון להפסיק כדורים לאחר שנתיים?לחצי הדם הנמוכים נעו על 100110/70-60 אודה על התייחסותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות הולטר - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי23/03/2014יהיה צורך לבדוק מספר שבועות עד שהתמונה תתבהר. אם תהיה עם לחצי הדם מעלל 140/90 יהיה מקום לחזור על אחד משני הכדורים, אולי במינון נמוך יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר בדיקת הולטר
רויטל23/03/2014תודה על תשובתך! אם כן סביר שכרגע אני לא ממש מאוזנת ולכן ההרגשה הרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר בדיקת הולטר - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי23/03/2014ערכי לחץ הדם שאת מתארת נופלים בגדר הנורמה. קשה לשייך את התלונות ללחץ הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר בדיקת הולטר
רויטל23/03/2014ושאלה אחרונה בהחלט:
אולי לא הבהרתי עצמי נכון
הכוונתי לשאול אם אחרי תקופה ארוכה שלחץ הדם היה ממש נמוך בערכים של תת לחץ דם בעיקר בשכיבה...ועקב הפסקת התרופה עולה פתאום לערכים שכתבתי האם ישנה תקופה של "איזון כביכול של הגוף ובתקופה זו יכול להיות שההרגשה לא ממש טובה? יש קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר בדיקת הולטר - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי23/03/2014לא ברור בגלל שיש תנודות עונתיות של לחץ הדם. בכל זאת, כאמור, לחץ הדם תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)