כאבי רגליים עזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי רגליים עזים
    חני
    07/04/2008

שלום וברכה ותודה על עיצותיכם.
    מזה כשנה אני סובלת מיתר לחץ דם אוזן לאחר מספר טיפולים. לחד דם בדיד ומגיע ל150-160/70
    טופלתי בטריטס הייתי מאוזנת תקופה ארוכה לאחרונה שוב הוחזר לי נורמיטן 25מליגרם . ברצוני לציין שהנורמיטן מוריד את הדופק ל45 . לפני כשלושה חודשים גילו גם סכרת אך היא מאוזנת על ידי דיאטה חריפה. ללא שום פחממות ריקות. כאשר עוד לקחתי טריטס התחלתי לסבול מהתקווציות רגליות בלתי נסבלות במיוחד בלילה. ההתכווציות חלפו אך במקומם יש לי תחושה של שריפה וכאבי רגליים אשר מונעים ממני שינה ואני מתהפכת הרבה או נאלצת לקום בלילה ולהתהלך.
    אני סובלת מאוד. רופא המשפחה החליף לי את הנורמיטן באוסמו אדלט.עדיין איני לוקחת. אנא בבקשה אשמח לקבל כל עזרה. לא ניראה הגיוני שפיתחתי נוירופטיה בעקבות סכרת מאוזנת ללא טיפול תרופתי.אודה לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי רגליים עזים

הוספת תגובה

• תגובה לחני

ד``ר ויקטור פרחויקי
    08/04/2008

בתמונה שהת מתארת, כדאי להעמיק בבירור כדי לברר אם אכן יש לך תגובה בלתי רצויה של תרופות או פגיעה עצבית הקשורה למחלת הסוכרת. רופא ניורולוג יכול לעזור בשאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו