טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אשמח לעזרתך. אני אישה בת 66, סובלת מל"צ דם גבוה שמסרב להתאזן לאחר טיפול תרופתי. רקע רפואי: אי ספיקת כליות, וגאוט. נוטלת תרופות לל"צ: בוקר - אטקנד, וזודיפ, קאדקס צהריים - נורמלול, קאדקס. לילה- וזודיפ, קדקס, אטקנד.
הבעיה היא בערך הדיאסטולי - לאחר נטילת התרופות הוא יורד משמעותית ואז גורם לי לחולשה כללית וכאב ראש מטריד שמורגש בשני צידי הראש ובקודקוד. לדוגמא: בבוקר לפני תרופות המדידה הראתה 189/90 ולאחר תרופות ירד ל-122/65 מה אפשר לעשות כדי לייצב את ערך זה שלא יגרום לי לתחושה הבעייתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
למרות קיום של אי ספיקת כליות, את לא נוטלת משתנים שעשויים לשפר את לחץ הדם. מצד שני אם לחצי הדם תקינים במשך היום והמדידה הראשונה הינה גבוהה, היתי וושה בדיקת ניטור 24 שעות עם מכשיר אוטומטי על מנת לקבל תמונה מלאה של לחצי הדן לאורך כל היממה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר