מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינויים במדידת לחץ דםרותי25/04/2014
שלום
במדידות ביתיות עם מכשיר אוטומטי, אני מוצא שלחץ הדם שלי בבדיקות באותן כמה דקות משתנה בצורה די משמעותית.
הפערים מגיעים לעד 25 בסיסטולי, ועד 15 בדיאסטולי.
השינויים הן בעיקר מהגבוה במדידה ראשונה לנמוכים יותר במדידות שלאחר מכן (באותו טווח זמן) , אך מצאתי גם שינויים במדידות החוזרות שלפתע קפצו במספרים משמעותיים.
1. מה הסיבה לזה? זה מעיד על בעיה כלשהי?
2. אדם שסובל מלחץ דם גבוה זה משהו סטטי שלא יורד או שגם חולה לח"ד גבוה יכול להיות מדידות נמוכות?
כלומר האם העובדה שבאותן כמה דקות יש לי גם מדידות תקינות וגם מדידות גבוהות זה בעיה או מאחר ויש גם מדידות נמוכות זה שולל לח"ד גבוה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים במדידת לחץ דם - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי25/04/2014התנודות של לחץ הדם ממדידה למדידה, תקינה. יש בדרך כלל נטייה לירידה עד המדידה השלישית או רביעית. לחץ הדם כנראה הינו הממוצע של המדידות.
יש לקחת בחשבון שלחץ הדם משתנה מפעימה לפעימה והמדידה שלו נעשה בצורה עקיפה ולא ישירה. עם הממוצעים מתחת ל- 140/90 לחץ הדם שלך תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)