טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הגעתי לרופא משפחה עקב עיקצוצים בכפות הידיים והרגליים, השמנה ללא שינוי באורח החיים (6 ק״ג ב9 חודשים) הזעה מוגברת וצבירת נוזלים. הוא מדד לי לחץ דם מספר פעמים ושאל אותי אם פעם סבלתי מלחץ דם גבוה, מעולם לא סבלתי מיתר לחץ דם, לחץ הדם שהיה לי בבדיקה אצל הרופא הוא 170/110 אני בת 39,, שוקלת 64 ק״ג וגובהי 1,56 כל חיי אני בריאה בדר״כ לא מעשנת, לא שותה ולא עושה פעילות גופנית... הוא שלח אותי לבדיקת דם וביקש לשוב אליו בעוד שבוע למדידת לחץ דם חוזרת. מה יכולות להיות הסיבות לתלונות שלי וללחץ הדם הגבוה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר