מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלופות לטיפול תרופתי ביתר לחץ דם:שירלי27/05/2014
בבדיקות שגרתיות גילינו כי אמי (64, בריאה בד"כ) סובלת מיל"ד.
היא העלתה הרבה במשקל בשנה האחרונה והרופא אמר כי יתכן שיש לכך השפעה.
האמנם כך?
האם ירידה במשקל עשויה להביא שיפור בל"ד גם בלא טיפול תרופתי?
ברור לי שהשאלה כללית אך אמי מסתייגת מטיפול תרופתי ואני מחפשת עוגן...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהניסיון שלי
יצחק27/05/2014יש קשר בין השמנה לבין יתר לחץ דם, אבל לא הייתי מסתמך רק על זה. ליתר לחץ דם יש סיכונים רבים כך שזה מצריך כן מעקב רפואי, למרות ההסתייגות של אמך מתרופות (בעיות בלב ובכלי דם).
תקראי קצת על הנושא ותראי מה המשמעות של זה. אני נוטל תרופות לאיזון אבל גם משלב עם זה יוביקווינון, יש בזה ריכוז גבוה של קו אנזים שזה משהו שלצערי כמעט ואין לנו דרך להשיג חוץ מתוספים מהסוג הזה. זה עוזר לאיזון של הלחץ דם ושל השומנים בדם.. מציע לך לברר לגביי זה ובכלל לקחת את אמך לבדיקות המשך בנושא הזה. לא להזניח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון חיים של-26 שנים של לחץ דם
שגב27/05/2014אני יכול להציע לך לקחת את אמך לבדיקות אצל רופא מומחה ליתר לחץ דם ולהתחיל טיפול שייתן הרופא(בד"כ תרופתי),
לפי החומרים הרפואיים שקראתי ב-26 השנה האחרונים,הורדה במשקל תאורטית עשויה להוריד בלחץ הדם,אבל אף אחד לא יבטיח לך ב-% 100 שירידה במשקל-אוטומטית תוריד את לחץ הדם,יש הרבה אנשים רזים עם יל"ד.
יש גם בעיה של גיל-קשה בגיל הזה לרדת במשקל,(ואני קצת מבוגר מאימך,לא שמן,כשהתגלתה אצלי המחלה,לא הייתי שמן,מתאמן בהליכה 4-5 פעמים בשבוע ואוכל בריא,זה מסייע לכדורים שאני לוקח,אבל לא מצליח לרדת במשקל ומכיר עוד 2-3 בני גילי באותו מצב )
במקביל-יבואו יצרני תוספי המזון וחנויות הטבע ויבטיחו לך הרים וגבעות בדמות,כמוסות שום,כמוסות תמצית סלק,תמצית עוזרר,תמצית עלי זית,מיץ רימונים ,אומגה 3 ,מגנזיום ,סידן,ויטמין D ועוד ועוד,,,
אני עצמי ניסיתי חלק מהרשימה ו,,,נאלצתי לחזור לצערי לכדורים הכימיים,אבל בעזרת אימוני ההליכה לחץ הדם יורד למספר שעות ובעזרת אומגה 3 +ויטמין C אני מצליח להוריד מעט את הלחץ הסיסטולי שהוא יחסית גבוה למרות הכדורים,אבל זה לא אומר שאני מציע, או ממליץ לקחת תוסף מזון-כל שהוא,על זה צריך להתייעץ עם רופא.
בקיצור-יש לעשות מה שהרופא מציע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלופות לטיפול תרופתי ביתר לחץ דם: - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי27/05/2014ירידה במשקל ללא ספק תתרום לירידה בערכי לחץ הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות! הדבר ששימח הוא
שירלי29/05/2014שהד"ר מאשר שיתכן שירידה במשקל תניב ירידה בל"ד. זה מעודד.
יצחק ושגב -
אמי במעקב רפואי אבל מנסה לתת צ'אנס להורדת ל"ד ללא כדורים. הכל תחת פיקוח ומעקב, לא מזלזלים בבריאותה.
שגב - על אומגה 3 המליצה גם הנטורופתית שהתייעצנו איתה וגם על תוסף בשם יוביקווינול, שהבנתי שדומה ליוביקווינון שאתה הצעת, יצחק, אבל מכיל יותר Q10, שזה מה שעוזר להורדת ל"ד.
לקחתי לתשומת לבי את ההמלצות שלכם ושוב, המון תודה ואיחולי בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירלי-הרופא צודק,יתכן,כי אין
שגב03/06/2014% 100 ברפואה,אבל יש להיזהר מנטורופתים(במיוחד אלה שמייצגים חברת תוספי מזון)אצלם כמעט כל תוסף מזון,או מינרל,או תמצית כמו,,,אומגה 3 ,מגנזיום,אשלגן ותמצית עוזרר בטוח מורידים לחץ דם בוודאות,
בנסיון עם רוב "האלטרנטיבות" לכדורים כימיים התוספים לא מורידים לחץ דם-אלא יכולים לסייע לתרופות,אני מצליח להוריד את לחץ הדם הסיסטולי אצלי ב 7-10 ממ"כ עם אומגה 3 + ויטמין C בכמויות גדולות ולאחר תקופה ממושכת,בנוסף ל-10 מ"ג אמלודיפין שאני לוקח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)